Kryefaqja

PUNIME DRURI

Cilësi që zgjat me gjenerata...

KUALITET

Ndërtojmë ëndrrat dhe dëshirat tuaja duke ju premtuar përdorimin e materialeve drusore me kualitet që zgjat ndër vite...

SIGURI

Ne ofrojmë sigurinë dhe garancinë maksimale ne atë që ndërtojmë duke përdorur materiale të cilësisë së lartë

SERIOZITET

Serioziteti dhe korrektësia është ajo që karakterizon më së miri kompaninë tonë, cdo proces mbikqyret në detaje...

HISTORIA JONE

EXPERIENCA

LIGNUM.al është një kompani që operon në fushën e ndërtimit të shtëpive prej druri, cative, tendave, gazebo, mobilimit dhe shkallëve prej druri për më shumë se 15 vite në Shqiperi, Kosove e Maqedoni.

Ne jemi firma e parë në Shqipëri që prej vitit 2005 që ndërtojmë shtëpi druri. Kjo eksperience shumëvjecare dhe dhjetra projekte të përfunduara me sukses ka mundësuar që ne të jemi Lider në Shqipëri për cilësi të lartë me kosto të ulët.

Jemi korrekt në atë që bejmë dhe garantojmë cilësi për atë që ndërtojmë.

Isa Lisaku

CEO | Founder

SHERBIMET TONA

Ofrojmë shumëllojshmëri Shërbimesh

Ne kthejmë ëndrrat tuaja në realitet duke ofruar një shumëllojshmëri shërbimesh si:

Projektimi

Idetë dhe dëshirat tuaja projektohen nga profesionistë të fushës për t'ju garantuar perfeksionin

Prodhimi

Menjëherë pas projektimit nis prodhimi i cili konsiston në përpunimin e lëndës drusore

Transporti

Pas prodhimit bëhet transportimi pranë ambjentit tuaj për një rezultat final të të gjithë punës

Montimi

Montimi është maja e projektit i cili konsiston në finalizimin e tij

ECO-FRIENDLY

shtëpi druri për një jetesë
miqësore me mjedisin

Artikuj & këshilla

Artikuj informues

9 Përfitimet Kryesore te Shtepive prej Druri
Post 2
Post 3